full screen background image

→ Nieuws

De uitslag is binnen! Dit jaar gaven 1.112 respondenten hun mening over het opleidingsbeleid van hun werkgever. Amper 3 op de 10 werknemers heeft een persoonlijk opleidingsplan! Lees verder..


→ Social Media

→ De Nationale Opleidings Enquête is een gezamenlijk initiatief van de volgende opleidingsinstituten:

AOG School of Management
AOG School of Management biedt managers en professionals de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen op strategisch niveau. In samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen wordt een veelzijdig palet aan opleidingen aangeboden, van academische masters tot en met postacademische programma’s.

Arboplan
Arboplan ontwikkelt en begeleidt al meer dan 15 jaar cursussen en incompany trainingen in de vakgebieden Arbo, Gevaarlijke stoffen, Veiligheid en Welzijn. Kenmerkend voor alle cursussen is de combinatie van praktijkgerichtheid en de laatste theoretische inzichten.

Geoplan
Geoplan ontwikkelt en begeleidt al meer dan 30 jaar cursussen en incompany trainingen in de vakgebieden Milieu, Juridisch, Ruimtelijke Ordening, Bouwen, Gebiedsontwikkeling, Toezicht en Veiligheid en Energie en Duurzaamheid. Kenmerkend is dat de deelnemer de opgedane kennis en vaardigheden direct in zijn of haar werk kan toepassen.

Horizon Interlingua
Horizon Interlingua verzorgt zakelijke taaltrainingen in de talen Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans en Nederlands voor anderstaligen. Ze helpen u graag om uw taalvaardigheden te verbeteren en u inzicht te geven in de culturele verschillen. Zodat u zelfverzekerd en effectief uw contacten met uw buitenlandse relaties kunt onderhouden.

Horizon Training & Ontwikkeling
Horizon Training & Ontwikkeling is een veelzijdig trainingsbureau met ervaring en expertise op het gebied van leiderschap en management, communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Zij verbinden de kracht van mensen aan de organisatie waar zij werken en versterken daarmee blijvend het individuele en collectieve resultaat.

IBO Business School
Al meer dan 35 jaar is IBO Business School het instituut dat kennis en ervaring over bedrijfskundig management aanbiedt in opleidingsprogramma's voor managers en professionals. Sinds 1975 hebben meer dan 4000 afgestudeerden mogen ervaren hoe bedrijfskundig denken hen doet groeien in hun managementfunctie.

Intermediair Trainingen
Intermediair Trainingen is al meer dan 30 jaar aanbieder van kwalitatief hoogwaardige kortlopende managementtrainingen. Naast algemene kennis- en vaardigheidstrainingen verzorgen zij trainingen over actuele onderwerpen. Intermediair Trainingen is gespecialiseerd in trainingen met open inschrijving gericht op het bedrijfsleven en non-profit organisaties.

NIVE Opleidingen
NIVE Opleidingen staat al meer dan 25 jaar aan de top als het gaat om beroepsopleidingen en masterclasses op het gebied van financieel management. De opleidingen onderscheiden zich door hun directe toepasbaarheid in de praktijk en door diploma’s die door de markt worden erkend. Belangrijk in het aanbod is de HOFAM, de post-HBO opleiding tot Qualified Controller.